DR Redovisning

Redovisning

Låt oss hjälpa dig att genom enkla rutiner få mer tid över till annat än att sitta med din bokföring, fakturering och betalningar. Vi har lång erfarenhet av att jobba med en mängd olika branscher och kan genom detta hjälpa dig med dina frågeställningar.

Vad säger våra kunder?

Jag kontaktade Desirée när jag skulle starta mitt företag, något som var alldeles nytt för mig. 

Desirée lotsade mig genom hela uppstarten med ett lugn som gjorde mig trygg. Nu när jag har frågor eller funderingar så kan jag alltid ta kontakt med Desirée och får alltid svar inom kort. Jag känner att jag kan lita på hennes kompetens  och hennes höga servicenivå gör att jag alltid känner mig prioriterad.

Mia Berglund
HRKonsult Mia Berglund AB

Desirée på DR Redovisning har alltid ett proffsigt bemötande, är vänlig och hjälpsam, samtidigt som hon är tydlig. Det är ordning och reda hela vägen då hon är kunnig och påläst. Stort plus för snabba svar! Hon gör det hon gör bra så att vi kan fokusera på det vi ska göra.

Julia Lauritzen
JUSE AB

Vi på Stenstans Elektriska har använt DR Redovisning i två år för löpande bokföring, bokslut, löner mm. Samarbetet har verkligen fungerat helt perfekt och vi får alltid bra service, snabba och bra förklaringar vi funderar på något. Rekommenderas varmt!

Peter Fors
Stenstans Elektriska AB
Rulla till toppen