DR Redovisning

Om DR Redovisning

Vi har mångårig erfarenhet av redovisningstjänster. Våra kunder idag består av små och medelstora aktiebolag och enskilda firmor. Vi värdesätter en god personlig kontakt med våra kunder och utför våra tjänster med hög service och kvalité. Hos oss får du hjälp med allt från upplägg av rutiner vid uppstarten, till ett färdigt bokslut med tillhörande inkomstdeklaration.

Bolaget ägs och drivs av Desirée Rydell. DR Redovisning AB startade sin verksamhet 1995 som enskild firma och 2012 ombildades bolaget till aktiebolag.

Vad säger våra kunder?

Jag kontaktade Desirée när jag skulle starta mitt företag, något som var alldeles nytt för mig. 

Desirée lotsade mig genom hela uppstarten med ett lugn som gjorde mig trygg. Nu när jag har frågor eller funderingar så kan jag alltid ta kontakt med Desirée och får alltid svar inom kort. Jag känner att jag kan lita på hennes kompetens  och hennes höga servicenivå gör att jag alltid känner mig prioriterad.

Mia Berglund
HRKonsult Mia Berglund AB

Desirée på DR Redovisning har alltid ett proffsigt bemötande, är vänlig och hjälpsam, samtidigt som hon är tydlig. Det är ordning och reda hela vägen då hon är kunnig och påläst. Stort plus för snabba svar! Hon gör det hon gör bra så att vi kan fokusera på det vi ska göra.

Julia Lauritzen
JUSE AB

Vi på Stenstans Elektriska har använt DR Redovisning i två år för löpande bokföring, bokslut, löner mm. Samarbetet har verkligen fungerat helt perfekt och vi får alltid bra service, snabba och bra förklaringar vi funderar på något. Rekommenderas varmt!

Peter Fors
Stenstans Elektriska AB
Rulla till toppen